Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Assemblea General

Què he de saber?

Com l’any passat, tant les inscripcions com les votacions es faran de forma telemàtica, facilitant-ne el recompte i agilitzant aquests processos, però la validació final per poder votar serà presencial el dia de l’AGO.

Què has de tenir en compte:

  • Assegura’t que el correu electrònic que apareix a afiliacions és el que fas servir, perquè tot ho rebràs aquí i serà el teu usuari de la plataforma MEGParticipa. La data límit per actualitzar-lo és el 15/10! 
Passos:
  • Registre a MEGParticipa: prèviament a poder-te inscriure a l’Assemblea, hauràs de donar-te d’alta de la plataforma de votació: rebràs un correu electrònic i hauràs de registrar-te a través de l’enllaç. Aquelles persones que ja es us vau inscriure l’any passat, no caldrà que ho feu de nou (pots comprovar si estàs registrat/da a MEGParticipa). 
  • Inscripcions: a partir de la segona convocatòria et podràs inscriure a l’AGO a través de la plataforma MEGParticipa. Les inscripcions amb dret a vot estaran obertes fins el 18/11, posteriorment a aquesta data podràs inscriure’t a l’Assemblea per assistir-hi però no podràs votar. 
  • Validació: per validar la teva inscripció a l’AGO, un cop ja siguis al Palau de Congressos de Girona, hauràs de facilitar el codi d’inscripció que rebràs per correu electrònic quan t’inscriguis a l’AGO a través de MEGParticipa. Un cop confirmada la teva presència,  es validarà el teu dret a vot i se’t donarà accés al plenari.

Per descomptat, anirem ampliant la informació i acompanyant-vos en tots els passos. Si teniu dubtes ens podeu escriure a suport.participa@escoltesiguies.cat 
 


Comparteix