Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Jamborinada

21.04.2020

Les guies d'activitats




Les guies d’activitats van permetre treballar la trobada prèviament als agrupaments a partir de diferents activitats proposades. Les pots consultar i descarregar en els següents enllaços.
 
Guia 1 - 'Coneixem els personatges'     Guia 2 - 'Fem sentir la nostra veu'
   
A la Primera Guia d’Activitats de la Jamborinada coneixereu els personatges de cada branca: el Martí, la Carlota, el Kotake, la Mariona i el Nil. Tots ells han rebut un missatge de l’explorador espacial Jambo, que els avisa que el temps del planeta s’acaba.
[Més info]
  LaSegona Guia d’Activitats de la Jamborinada us convida a participar activament de la Jamborinada per fer sentir la vostra veu i us permetrà començar a conèixer alguns membres d’altres agrupaments que seran companys i companyes d’aventura.
[Més info]
     
Guia 3 - 'Som llavor de canvi'
 
Guia 4 - 'Escampem la llavor: Manifesta't'
 
La Tercera Guia d’Activitats de la Jamborinada es proposa fer un taller de boles Nendo Dango. Aquestes boles tindran un paper rellevant en l’Acte central del diumenge 30 d’abril, per tant, s’hauran de portar a la Jamborinada.
[Més info]
  La quarta i última guia proposa activitats perquè els infants i joves agafin alguns compromisos exposats al manifest de la trobada i se’ls facin seus per anar-los treballant dia a dia.
[Més info]

 


Comparteix