Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Llum de la Pau de Betlem 2018

20.11.2018

Actes de rebudaUn any més, l’acte de rebuda de la Llum de la Pau vol ser un moment festiu, de celebració i d’alegria. Però també un moment de reflexió i d’aturada. Volem cantar i volem ballar, però també volem escoltar les paraules sàvies de persones han lluitat per aconseguir la pau, volem aportar testimonis reals d’aquestes lluites. L’arribada de la flama sempre és un moment especial dins de l’acte. És el moment culminant, en què tot el que hem cantat i escoltat es fa present en una llum. Una llum petita, una espelma encesa, però que representa la força dels milers de persones que se l’emporten a casa, amb l’esperança i la fe que, escampant-la, estan posant un granet de sorra per millorar el món.

L'acte central de rebuda de la Llum de la Pau d'aquest any arribarà per mar el 16 de desembre del 2018 a les 18:00h a les Escales Reials, Mollet del rec, al Port de Cambrils (Baix Camp). Posteriorment la portaran fins a la Plaça de l'Església. Aquest és un acte obert a tothom, qualsevol persona que vulgui compartir amb nosaltres aquesta estona, cantar, ballar i emocionar-se, serà benvinguda!

A més a més, convidem a tothom a organitzar actes o petits espais en els quals repartir la flama. Sigueu un agrupament, un esplai o casal, una escola, etc... tots podeu fer aquest gest i ajudar a escampar la Llum de la Pau de Betlem. Si necessiteu ajuda o voleu fer alguna consulta, ens podeu escriure a ambit.espiritualitat@escoltesiguies.cat. Que la flama no s’apagui!

Aquí podeu trobar els diferents actes de rebuda de la Llum de la Pau organitzats pels agrupaments que es celebraran enguany: Si el teu agrupament també celebra la Llum de la Pau, fes-ho saber a la resta per a què hi puguin participar!

 


Comparteix