Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Removem per renovar MEG

Participació directa dels agrupaments

Agrupaments, l'entitat necessita la vostra visió sobre les millores per a actualitzar l’organització de l’entitat i la relació entre els seus membres i els diferents espais de comunicació i decisió.
 
Com podeu traslladar la vostra visió?                                              

A partir de blocs temàtics, s’han identificat una sèrie de reptes concrets. Per tal de definir una proposta adequada per a cadascun d’ells, us plantegem diverses preguntes pensades perquè us ajudin a reflexionar sobre quin model d’entitat voleu. Això ens ajudarà a traçar solucions als reptes que se’ns plantegen com a entitat.

En aquest apartat de l'Espai del cap també trobareu els formularis per accedir a cada un dels blocs i fer-hi les vostres aportacions.
 
Tingueu en compte que no cal respondre a totes les preguntes, només aquelles que us generin una reflexió que vulgueu compartir per a modernitzar l’entitat. Teniu temps per a participar fins el 4 d’octubre.

Si voleu afegir alguna cosa més i no trobeu el vostre espai, recordeu que ho podeu fer a través de les taules de demarcació/sector o per correu electrònic al organitzacio@escoltesiguies.cat. 


Comparteix