Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Jamborinada

Jamborinada

La Jamborinada va ser la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya. Més de 13.000 infants, joves i persones voluntàries van compartir a Tàrrega un cap de setmana (29 i 30 d'abril de 2017) d’activitats per prendre consciència que junts podem deixar el món millor de com l’hem trobat.

El projecte va néixer de la voluntat de celebrar una macrotrobada de tots els escoltes i guies de Catalunya, tal i com es fa arreu del món des del 1920 amb les trobades anomenades Jamboree. La Jamborinada va ser organitzada per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i va comptar amb la participació activa de les entitats de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

La trobada va ser la culminació d’un gran projecte que tenia com a objectiu aprofundir en la participació a través del mètode escolta i guia. "Eduquem infants i joves per fer-los protagonistes del seu creixement personal. Aprenem a participar de forma activa i compromesa per incidir conscientment al nostre entorn. Volem ser motors de canvi real en la construcció d’un món millor. Perquè som la força per moure el món."Comparteix