Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Llum de la Pau de Betlem

Actes de rebuda

Un any més, l’acte de rebuda de la Llum de la Pau vol ser un moment festiu, de celebració i d’alegria. Però també un moment de reflexió i d’aturada. Volem cantar i volem ballar, però també volem escoltar les paraules sàvies de persones que han lluitat per aconseguir la pau, volem aportar testimonis reals d’aquestes lluites. L’arribada de la flama sempre és un moment especial dins de l’acte. És el moment culminant, en què tot el que hem cantat i escoltat es fa present en una llum. Una llum petita, una espelma encesa, però que representa la força dels milers de persones que se l’emporten a casa, amb l’esperança i la fe que, escampant-la, estan posant un granet de sorra per millorar el món.

A més a més, convidem a tothom a organitzar actes o petits espais en els quals repartir la flama. Sigueu un agrupament, un esplai o casal, una escola, etc... tots podeu fer aquest gest i ajudar a escampar la Llum de la Pau de Betlem. Si necessiteu ajuda o voleu fer alguna consulta, ens podeu escriure a ambit.espiritualitat@escoltesiguies.cat. Que la flama no s’apagui!

Aquí podeu trobar els diferents actes de rebuda de la Llum de la Pau organitzats pels agrupaments que es celebraran enguany: Si el teu agrupament també celebra la Llum de la Pau, fes-ho saber a la resta per a què hi puguin participar!

 


Comparteix