Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Natura i muntanya

ASS. EXCURSIONISTA ESCOLTES I GUIES

Ja fa us anys que existeix l'Associació Excursionista Escoltes i Guies, que malgrat no disposar d'activitat pròpia com a enitat, sí que ens permet gaudir d'alguns aventatges, ja que a través seu, tots els membres de MEG ens podem federar.

Fas muntanya fora del cau? Pots federar-te a través de MEG i disposar d’una assegurança estalviant-te la quota d’un club excursionista.

Si fas activitats de muntanya, prepares un viatge i preveus fer excursions en un altre país, etc., probablement necessites una llicència federativa que et permeti participar en aquestes activitats i disposar d’una assegurança.

Com a membre de MEG o de Xarxameg pots tramitar la llicència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a través de l'Associació Excursionista Minyons Escoltes i Guies. D’aquesta manera només caldrà que paguis per tenir la llicència però no serà necessari que et facis soci/a, ni que paguis la quota d’una altra entitat.

Fer aquest tràmit t'ofereix una assegurança per fer activitats de muntanya i permet participar en activitats pròpies de la FEEC, com per exemple les curses a la natura. També us permetrà gaudir de descomptes individuals en refugis.

A més, fer la llicència federativa a través de MEG és una bona opció per a les persones que volen fer sortides fora de les activitats pròpies del cau i que no formen part de cap altra entitat excursionista.


Com fer aquest tràmit a través de MEG?

  • Hi ha moltes modalitats de llicència en funció de quines activitats de muntanya realitzeu. Les podeu consultar aquí.
  • Un cop sapigueu quina llicència és la que us interessa, envieu un correu electrònic a l'Oficina de Serveis Generals de MEG i us ajudaran en el tràmit.
Recordeu que aquesta llicència NO és necessària per a activitats fetes al cau. En les sortides que fem habitualment a l’agrupament, l’assegurança de MEG ja ens cobreix. Si amb la vostra unitat voleu fer una activitat de muntanya molt especialitzada que l’assegurança normal no cobreix, cal que demaneu una ampliació contactant amb  l'Oficina de Serveis Generals de MEG.Comparteix