Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Natura i muntanya

ASS. EXCURSIONISTA ESCOLTES I GUIES

Ja fa us anys que existeix l'Associació Excursionista Escoltes i Guies, que malgrat no disposar d'activitat pròpia com a entitat, sí que ens permet gaudir d'alguns avantatges, ja que a través seu, tots els membres de MEG ens podem federar.

Fas muntanya fora del cau? Pots federar-te a través de MEG i disposar d’una assegurança estalviant-te la quota d’un club excursionista.

Si fas activitats de muntanya, prepares un viatge i preveus fer excursions en un altre país, etc., probablement necessites una llicència federativa que et permeti participar en aquestes activitats i disposar d’una assegurança.

Com a membre de MEG o de Xarxameg pots tramitar la llicència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a través de l'Associació Excursionista Minyons Escoltes i Guies. D’aquesta manera només caldrà que paguis per tenir la llicència però no serà necessari que et facis soci/a, ni que paguis la quota d’una altra entitat.

Fer aquest tràmit t'ofereix una assegurança per fer activitats de muntanya i permet participar en activitats pròpies de la FEEC, com per exemple les curses a la natura. També us permetrà gaudir de descomptes individuals en refugis.

A més, fer la llicència federativa a través de MEG és una bona opció per a les persones que volen fer sortides fora de les activitats pròpies del cau i que no formen part de cap altra entitat excursionista.


Com fer aquest tràmit a través de MEG?

  • Hi ha moltes modalitats de llicència en funció de quines activitats de muntanya realitzeu. Podeu consultar modalitat i preus aquí.
  • Un cop sapigueu quina llicència és la que us interessa, envieu un correu electrònic a l'Oficina de Serveis Generals de MEG i us ajudaran en el tràmit.Comparteix