Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Natura i muntanya

PublicacionsPodeu consultar totes les publicacions que s'han fet des de MEG relacionades amb la natura i la muntanya les podeu consultar aquí.
 
Programa Mundial Escolta de Medi Ambient   Escoltionisme   Fem Campaments!   Guia de Campaments Ecològics   Guia d'Instal·lacions d'Interpretació Ambiental Interactiva  
Publicacions en els que MEG hi ha col·laborat i d'altres que considerem interessants
 
Fem Camí. Guia de criteris de qualitat per a projectes de voluntariat ambiental

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya ha elaborat aquesta guia amb la finalitat de definir criteris de qualitat per a projectes de voluntariat ambiental, analitzar de manera global el panorama del voluntariat ambiental català, crear debat sobre el tema entre les entitats vinculades al voluntariat ambiental i esdevenir material de formació útil per a entitats i persones voluntàries.

Editat per: XVAC
Data d'edició: Desembre 2012
 
 
 
Anem Preparats

La Direcció General de Joventut edita aquesta publicació que inclou les informacions i recomanacions necessàries per garantir un bon nivell qualitatiu en totes les activitats d'educació en el lleure i per vetllar tan per la seguretat i la integritat física dels participants, com pel respecte al medi natural que les acull. No obstant això, el seu contingut no pot substituir, en cap moment, les orientacions en qüestions de salut i seguretat que facin directament les persones degudament acreditades ni es pot considerar, en cap cas, un text normatiu.

Editat per: Direcció General de Joventut (Generalitat de Catalunya)
Data d'edició: anual
 
 


 

 
 


Comparteix