Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Assemblea General

Activitats

La Demarcació Baix Llobregat/Garrraf/Alt Penedès, amb els seus agrupaments, han preparat de bon grat un seguit d'activitats perquè gaudeixis del dissabte previ a l'Assemblea General, fomentant que aquesta sigui un punt de trobada per a tots i totes les caps de la nostra entitat.
 
​​   Al llarg de la tarda de dissabte es farà la recepció de totes les persones que passaran la nit a Olesa. Mentre els i les caps d'arreu de Catalunya van arribant i instal·lant-se, els que ja ho hagueu fet, podreu gaudir de les activitats i paradetes organitzades per Subolesa, entitat del municipi. A les 21.00h es farà un sopar de carmanyola i serà el moment de torbada de tots i totes. Recorda, has de dur el sopar de casa! Tot seguit hi haurà un concert de Pau Riba, a càrrec de Subolesa, i, després l'esperat moment dels PD's UPyD & Friends.

Al llarg de tota la nit hi haurà una activitat transversal, l’AGOkiller, el conegut joc del petó, però amb tot el moviment. Has de participar-hi! et pots inscriure a través del formulari de preincripció a l'AGO.

És imprescindible que portis plats, coberts i got i moltes ganes de passar-ho bé!

T'ho perdràs?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Comparteix