Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Fem Campaments

Dossier digital i guia interpretativa

El dossier de campaments és l’eina que tenim per assegurar que totes les activitats de MEG compleixen amb la normativa vigent, són segures i tenen un contingut pedagògic d’acord amb els valors de l’entitat.

Amb l’objectiu de tenir un dossier més àgil, útil i accessible, els darrers anys hem estat treballant en un projecte molt important per l’entitat: la digitalització del dossier. S’ha treballat en l’automatització d’alguns processos per tal que el dossier esdevingui una eina més útil i accessible per a tothom (caps, RRAA, OSG...).

Les passades campanyes ens han permès detectar les millores necessàries per fer que l’eina sigui la més intuïtiva possible per les caps i responsables associatives. És per això que durant el curs hem anat introduint petites millores de funcionament i ara, per la pròxima campanya d’estiu de 2024, incorporem una sèrie de canvis en el circuit de validació.  

Com funcionen les validacions?
 
 

I si ens sorgeix un dubte?

Hem elaborat una guia per a la seva interpretació. Camp per camp, la guia us ajudarà a comprendre el que el dossier demana i què hem de tenir en compte per a emplenar-lo. 

Recordeu també que tenim el xat de Telegram t.me/MEGSempreAPunt per a fer consultes sobre el funcionament de l'aplicatiu, incidències, etc. 
 Comparteix