Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Fem Campaments

Protocol Estiu 2021

Seguim en un context de pandèmia per Covid-19 i per això hem d’adaptar un any més els nostres campaments i activitats d’estiu a les mesures de prevenció i higiene per a evitar contagis. La Direcció General de Joventut ha actualitzat aquest 2021 el document de Criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per Covid-19, que ha de ser la guia per a dur a terme les nostres activitats.

Des de MEG hem treballat aquesta infografia adaptada a la nostra realitat per tal de facilitar la seva comprensió i la correcta aplicació en les nostres activitats. El document està estructurat al voltant d'una primera part comuna i una segona part amb les especificitats segons el tipus d’activitat: campaments, colònies i casals.

Esperem que us sigui útil!

#FemCampaments #AixòÉsMEGÉs important saber que el PROCICAT i el Departament de Salut tindran l'última paraula en els criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure, que en aquest document resumim. Així mateix, el Decret 267/2016, que regula les activitats d’educació en el lleure, continua vigent i s’ha d’aplicar en tot allò que no contradigui els criteris establerts en context de pandèmia.
 
És a dir, l'ordre de prevalença entre normatives i resolucions existents és:
  1. Resolucions del Departament de Salut
  2. Criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per Covid-19 (que aquest document de MEG resumeix)
  3. Decret 267/2016, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys
 
 


Comparteix