Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Internacional

Internacional

Medi ambient

 

El seu principal objectiu és aconseguir la inserció sociolaboral de les persones en risc d’exclusió, conservant però la lògica de les empreses de caràcter ordinari. Així doncs, al mateix temps que assolim fites de caire social, mitjançant contractes d’Inserció Social i itineraris personalitzats d’inserció, també portem a terme una idea de negoci produint béns i serveis relacionats amb la gestió i la revalorització de residus.

En tots els serveis que ofereix CARTAES recuperem i tractem de forma controlada els residus no orgànics. Són residus que no es generen de forma diària i l’objectiu que tenim com a empresa és la seva restauració i posterior venda. Aquells residus que no poden ser restaurats són dipositats en contenidors selectius perquè siguin gestionats adequadament i aconseguir-ne així una valorització. Amb les nostres accions aconseguim un impacte social, mediambiental i econòmic.

Web de l'entitat: https://www.facebook.com/pages/CARTAES/293451314009638
* Recordeu! No contacteu directament amb l'entitat, envieu un correu a einasolidaritat@escoltesiguies.cat
RECICLA I REUTILITZA
 
  • Tipus de recurs: Xerrada/taller.
  • Objectiu: Que els nenes/es, nois/es coneguin la quantitat de residus que s’arriben a crear en el nostre dia a dia i quina es la nostra tasca per que l’impacte ambiental sigui menor.
  • Edat dels i les participants: 8-18 anys.
  • Temporització: El que necessiteu (podem fer un mati amb xerrada) o varis dies si es vol fer col·laboracio i ajudar en la nostra tasca del dia a dia (botigues 2ona mà, reparacio bicicletes, mobles…, classificació de diferents residus…).


Comparteix