Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Internacional

Internacional

Voluntariat internacional

1. SERVEI CIVIL INTERNACIONAL DE CATALUNYA

 

El Servei Civil Internacional (SCI) és un moviment internacional que treballa per la pau i la justícia social, entesa com la igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans. L'SCI és principalment conegut per l'organització de projectes de camps internacionals de treball voluntari, als quals participen cada any més de 5.000 persones de tot el món. A més de l'organització amb altres associacions locals de seminaris i activitats formatives sobre temàtiques diverses com: educació per la pau, conflictes, relacions nord/sud, deute extern…

Web de l'entitat: http://www.sci-cat.org/
* Recordeu! No contacteu directament amb l'entitat, envieu un correu a einasolidaritat@escoltesiguies.cat

INTERCANVI BILATERAL
 
  • Tipus de recurs: Intercanvi bilateral per tal de fer un voluntariat internacional amb voluntaris locals. L’intercanvi podria tenir lloc a Rússia, Romania, Àustria o Turquia.
  • Objectiu: El voluntariat internacional és una eina per a la construcció de la pau mitjançant la convivència intercultural, el treball i l’aprenentatge conjunt. L’objectiu és col·laborar en el desenvolupament d’un projecte de treball voluntari i de temàtica diversa –ecologia, art i cultura, infància, recuperació històrica, construcció de pau...–, amb l’acció comuna de la població local i d’un grup d’internacionals.
  • Edat dels i les participants: joves de 12 a 18 anys.
  • Temporarització: Uns quinze dies durant els mesos de juliol o agost (a determinar entre el grup de voluntaris catalans i del país d’acollida).


Comparteix