Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Llum de la Pau de Betlem

Què és la Llum de la Pau?


Com cada any quan s’acosta el Nadal, els escoltes i guies d’arreu del món comencen a treballar en el seu projecte més internacional, la Llum de la Pau de Betlem. Des de ja fa anys, els Escoltes i Guies d’Àustria viatgen a Betlem i allà encenen una espelma. Un cop han retornat a Viena, es celebra un acte ecumènic on, d’aquesta primera espelma, se’n n’encenen centenars d’altres, a través de les quals la flama es va escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Tot aquest projecte esdevé realitat no només gràcies als escoltes i guies, sinó també a la col·laboració de milions de persones que, tot i no estar vinculades a l’escoltisme i el guiatge, ajuden a transmetre aquest missatge de pau.

Amb el lema d'aquest any "Siguem artesans de la Pau!" volem encendre la "Llum de la Pau de Betlem" com a símbol de ens recordi la nostra responsabilitat en la resolució dels conflictes, per petits que siguin, i prevenir així els conflictes de magnitud i les guerres

Un any més, a Catalunya s’organitza un acte per repartir aquesta flama arreu del nostre territori. Aquest any, l’acte es celebrarà a la Plaça Mossèn Jacint Verdaguer de Cassà de la Selva, el diumenge 18 de desembre a les 16h.

Descarregueu-vos el cartell de l'acte central de rebuda de la Llum de la Pau.Comparteix