Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

MISC Montserrat International Scout Centre CAT

El centre

On es troba?
Ubicat al parc natural de la muntanya de Montserrat, el MISC neix per esdevenir el centre escolta i guia de referència del sud d'Europa i de la regió Mediterrània, un espai de trobada i germanor dels escoltes i les guies de tot el món a tocar d’un punt neuràlgic de comunicacions a nivell mundial, Barcelona.

Què s’hi fa?
El MISC ofereix un programa d’activitats organitzat per dies on cada escolta/guia fa el seu itinerari personal. És quelcom més que un espai on allotjar-se, pensat per a persones disposades a aprofundir en la vida i escoltar-se, a tocar de camins entranyables i muntanyes fascinants, un espai per llegir i formar-te com a persona, un indret impregnat de silenci i de pau.

A qui s’ofereix?
Caps escoltes i guies d’arreu del món i trucaires sempre que siguin majors de 18 anys. És recomanable fer l’experiència del MISC individualment tot i que també hi ha la possibilitat de fer-ho amb un grup petit.

Quan s’hi pot venir?
El centre està obert tots els dies de l’any, només cal consultar-ne la disponibilitat. El programa complet està pensat per a fer una estada de 7 dies amb la flexibilitat de poder-ho fer en menys dies si convé.


Comparteix